Maxbo med gigantmarked i Skedsmo

Løvenskiold Handel AS har planene klare for det som blir Maxbo-kjedens største varehus. Arbeidet med det 20.000 kvadratmeter store byggevarehuset settes i gang på Hvam, tett inntil E6 nå til våren, og åpningen skal etter planen skje våren 2009.

Varehuset skal føres opp på en 47 mål stor tomt rett ved siden av et annet populært handelsforetak, hagesenteret Plantasjen. Det er Rimfeldt Eiendom som disponerer tomta, som er regulert til «plasskrevende handel».

Større enn Vækerø
For å sette dimensjonene på det nye varehuset i perspektiv kan vi nevne at Maxbos nylig gjenåpnede senter på Vækerø er på 13.000 kvm.
– Vi gleder oss til å åpne MAXBOs og Romerikes største og flotteste byggevarehus, sier administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel. Han sier at tomta tett inntil E6 har en drømmebeliggenhet.
Borthen avslører også at selskapet har planer om flere store varehus i Osloomårdet i årene som kommer.
– Vi har store ambisjoner både reginalt og nasjonalt, sier Borthen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *