Byutvikling i Drammen

Den globale klimautfordringen står sentralt når Husbanken med flere inviterer til den 10. byutviklingskonferansen i Drammen 14. februar. Hvordan det globale klimaet påvirker kommunenes og bransjens satsing innen byutvikling og boligbygging skal belyses gjennom 10-11 innlegg fra bransjefolk.

Det blir også en byvandring kvelden før, som vil gå langs de nye brygge- og parkanleggene langs elvebredden på Strømsø, etterfulgt av en faglig og sosial samling på Union scene.

Boligutstilling
På konferansen vil By- og boligutstillingen Oslo – Drammen 2007-2017 bli presentert. Denne skal være et virkemiddel for å utvikle kompetanse i bransjen og få fram gode prosjekter. I Drammen er det nettopp bolig- og næringsområdet Strømsø rundt byens jernbanestasjon og Husbankens nye hovedkvarter som skal inngå i denne utstillingen.
Utstillingen skal vise fram klimavennlig byutvikling med framtidsrettet og nyskapende arkitektur med lavt energiforbuk, miljøvennlig materialbruk og universell utforming.

Følg lenken under for å se hele programmet. Påmelingsfristen er 7. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *