Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Sorterte 98 % i riveprosjekt

Rivningsspesialisten AS har tatt sorteringsarbeidet alvorlig i prosjektet Sjursøya – sydhavna i Oslo. Firmaet har klart å sortere 98 prosent av avfallet i rivingen og miljøsaneringen. I går fikk firmaet Byrådets kildesorteringspris for innsatsen.

Rivningsspesialisten AS som nå heter Veolia Miljø, har vært entreprenør og Oslo Havn KF er tiltakshaver i Sjursøya – Sydhavna.

– Vi er stolte av å ha bidratt til et så godt resultat. Tiltakshavers profesjonelle tilrettelegging og våre egne dyktige medarbeidere har vært viktig for å lykkes, sier Nils Einar Aas, administrerende Direktør i Veolia Miljø Entreprenør i en pressemelding.

Sammen har Oslo Havn KF og Veolia Miljø Entreprenør AS oppnådd en sorteringsgrad på 98 prosent i prosjektet Sjursøya – Sydhavna. Farlig avfall og EE avfall er sortert ut på byggeplassen.
Prosjektet har også etablert gode og effektive rutiner for avfallshåndteringen, noe som har bidratt til et meget vellykket hovedresultat, heter det bl.a. i begrunnelsen for tildelingen.

Prosjektet “Sjursøya – Sydhavna’ omfattet riving og miljøsanering av bygninger og installasjoner på Sjursøya oljehavn, bl.a. omfattende sanering av asbest og PCB- holdig maling i puss. Prosjektet markerte startskuddet for utbyggingen av den nye containerterminalen som snart står ferdig på Sjursøya.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *