Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Ulovlige hyttebygg kan bli lovlige

Driftige hytteeiere i Sandnes kan til neste år få ordnet opp i eventuelle ulovlige byggeprosjekter de må ha stått for de siste 20 åra. Kommunens utvalg for byutvikling går i hvert fall inn for å gi ulovlige hyttebygg et halvt års amnesti.

Stavanger Aftenblad forteller at utvalget for byutvikling vil gi hytteeiere som ulovlig har bygd på hyttene sine anledning til å fremme forenklet søknad for tiltak som er gjennomført i perioden 1986 til 2002.
Der det er påvist antatt ulovlig oppført tiltak og der det er uklart når tiltaket er oppført, skal en basere behandlingen på egenmelding fra tiltakshaver. Ilagte dagbøter skal først løpe når saken er ferdigbehandlet, skriver avisa.
Før dette blir gjennomført, må bystyret i Sandnes vedta endringer i gebyrregulativet. I tillegg vil administrasjonen få anledning til å komme med innspill i forhold til avklaring av enkelte begreper fram til nyttår, heter det i Aftenbladets oppslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *