Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Bygg- og anleggsomsetning opp 23 %

Omsetningen i bygg og anlegg gikk opp med 23 prosent i første halvår i år sammenlignet med samme tid i fjor. Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå bekrefter dermed inntrykket av at det går så det suser.

Bedriftene i bygg og anleggsnæringen omsatte for 123 milliarder kroner i første halvår. Det er 23 milliarder mer enn til samme tid i 2006. I fjor endte omsetningen for hele året på ny rekord: 229 milliarder.

Omsetningsveksten i første halvår er på snaut 23 prosent. I alle landets fylker er det økning i omsetningen, og 15 av landets 19 fylker har en vekst som er over 20 prosent, forteller Statistisk sentralbyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *