Mønsterbyggesak på Bjørkelangen

Etter min mening har dette vært en mønsterbyggesak, sier prosjektleder Gjermund Nilsen i Aurskog-Høland kommune om Festingsåsen barnehage, som overleveres 2. juli. Byggmester Johan Nadden Eftf. AS har stått for byggingen.

Få dager før overleveringen sto det bare mindre listarbeider og noe gulvlegging igjen før alt er klart. Barnehagen skal stå klar for å motta 72 barn 1. august.

Lokale krefter
– Arbeidet har gått veldig greit. Utfordringen har vært plasseringen av bygget på tunet, forteller Nilsen til Akershus Blad. Han nevner spesielt uteområdenes kvalitet, som det har vær lagt ned ekstra arbeid i av Anleggsgartner Hans Martin Løhren og hans medarbeidere.
Daglig leder i Bjørkelangenfirmaet Byggmester Johan Nadden Eftf. AS, Ole Nadden, forteller til avisa at de stort sett har hatt med seg lokale underentreprenører på denne jobben.
– Anbudet på 9,3 millioner kroner er en fastpris, og vi holder oss greit innenfor rammene. Bygget har ikke vært teknisk vanskelig, men for oss er det en viktig jobb, sier Nadden. Det er lagt spesiell vekt på god akustikk i bygget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *