NCC er skuffet

NCC mister den sentrale godkjenningen på enkelte, vesentlige områder av byggsektorens virkosomhet.
– Vi er skuffet over en så streng reaksjon, sier administrerende direktør Sven Chr Ulvatne i en pressemelding.

Samtidig uttrykkes en viss lettelse over at bedriften beholder sin sentrale godkjenning for anleggsvirksomheten, og kan drive dette som før. NCC kan fortsatt stå som ansvarlig søker for bygninger og installasjoner, og alle godkjenningsområder for anlegg, konstruksjoner og installasjoner.

Skuffelsen er imidlertid stor i forhold til ”straffen” de får. Allerede i mars ble det satt i verk en tiltaksplan som skal bidra til å gjenopprette tilliten, og få tilbake godkjenningen også for bygg. Store ressurser er satt inn, og dette vil komme hele NCC til gode i et omfattende forbedringsarbeid.
– Vi arbeider godt i hele organisasjonen for å verifisere overfor BE at godkjenningen kan gis tilbake så fort som mulig, sier Ulvatne.

Tilbaketrekkingen innen byggesektoren gjelder alle tiltaksklasser som ansvarlig prosjekterende, kontrollerende for prosjektering, utførende og kontrollerende for utføring av bygninger og installasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *