Alt i det blå på badet

Fagrådet for våtrom er eksperter på bad. Nå har daglig leder Lars Guldbrandsen samlet 24 ofte stilte spørsmål i ”FFVs Lille Blå”, slik at ikke du skal være helt i det blå lenger. Her får du vite hva du skal se etter, eller lukte, og hva du må gjøre for å unngå katastrofen.

75 prosent av norske bad råtner på rot viser nyere undersøkelser. Vondt lukt er ofte det første tegnet, deretter litt synlig mugg her og der. Og hva dekker egentlig forsikringen?

Heftet gir deg svar på hvorfor du må hugge ned veggflisene også, selv om du bare ville skifte gulvflisene. Membran kommer du ikke utenom selv om badet bygges med de nye lette våtromsplatene. Hvorfor du skal velge en godkjent bedrift til å gjøre jobben gir heftet også svar på. De følger Byggebransjens Våtromsnorm, den sikreste måten å unngå marerittopplevelser på badet. Etter å ha lest heftet lar du vær å kjøpe rørene på Biltema, varmekablene på Clas Ohlson og kranene hos Europris, før du spør om en håndverksmester vil utbedre badet ditt.

”FFVs Lille Blå” får du foruten på nettet også hos hos en av de 700 godkjente bedriftene som er listet opp på samme nettsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *