Byggebransjen svarer på klimakrisa

Ledsaget av vintervær som ikke er normalt, har FNs klimapanel lagt fram en ny rapport. Klimaendringene det rapporteres om, påvirker alle. Hvordan byggenæringens mange tusen aktører skal forholde seg til dem, er tema på en konferanse i Oslo 20. mars.

«Morgendagens Eiendomsmarked 2007» blir den første store møteplassen der byggebransjen får drøfte hvilke muligheter og problemer som nå ligger foran oss. Der trommer Grønn Byggallianse sammen utbyggere, entreprenører, arkitekter og andre interesserte i Bjørvika Konferansesenter, heter det i en pressemelding.

På programmet står en rekke viktige temaer. Vi kan blant annet nevne at de to store arkitektkontorene Snøhetta og Niels Torp Arkitektkontor svarer på hvordan de vil møte miljøutfordringene.
Videre vil entreprenørfirmaet Veidekke presentere en undersøkelse om miljørisiko i byggebransjen, og Skanska vil redegjøre for hvordan de vil sikre kundene de beste miljøløsninger.

Konferansen arrangeres av Grønn byggallianse i samarbeid med de statlige selskapene Husbanken og Enova. Begge bidrar med foredrag om hvordan de kan bidra til omstilling og mindre energikrevende bygninger.

Påmeldingsfrist til konferansen går ut til fredag.
Mer informasjon og påmelding til konferansen kan gjøres her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *