Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Høysesong hele året

Vindusfabrikanten NorDan har fullt trøkk i produksjonen om dagen, og aller best går det ved fabrikken på Moi i Flekkefjord i Agder, som for tredje året på rad ble beste NorDan-fabrikk i fjor. Den høye byggeaktiviteten er årsaken.

Jan Kroslid er produksjonssjef for de fire NorDan-fabrikkene i Norge, og han er godt fornøy med den samlede omsetningen på 1,3 milliarder i fjor. I år er målet 1,5 milliarder, og ordreinngangen så langt viser at det målet er oppnåelig.
– Det seneste året har salget tatt helt av, forteller Kroslid til Avisen Agders nettutgave.

Produksjonssjefen kunne ved markeringen av den beste fabrikken i NorDankonsernet, avsløre at det planlegges store investeringer på Moi. Blant annet skal det brukes flere titalls millioner kroner på nytt produksjonsutstyr. Han utelukker heller ikke utvidelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *