Vil bli størst i Norge

Skanska Bolig utvider sin portefølje med store tomtekjøp, et ledd i planen om å øke omsetningen betydelig de neste fem til syv år. I en pressemelding sier administrerende direktør Pål Tronstad at investeringene er et strategisk grep for å posisjonere seg for framtida.

Hele 3000 nye boliger ser selskapet en mulighet for å utvikle som følge av tomtekjøpet, og de ser seg meget fornøyde med områdene de har sikret seg. Deriblant på Ensjø i Oslo, et område under stadig utvikling, og med mye næringsvirksomhet i dag.

Forvandling
Tyngdepunktet heter området hvor Skanska Bolig har planer om 400 nye boliger, og det ligger i den velkjente bilbyen Ensjø rett øst for Oslo sentrum.
– Ensjø skal forvandles til et fantastisk boområde, sier Pål Tronstad i pressemeldingen.
Og Tyngdepunktet skal bli Ensjø-områdets sentrum.

Østlandet for øvrig
Skanska Bolig har også kjøpt områder på Søndre Moer i Ås kommune, Nordre Finstad i Ski og på Nesøya i Asker. Søndre Moer blir en del av det stadig voksende BoKlok-prosjektet som er et samarbeid mellom Skanska Bolig og IKEA.

Vestafor
Også i Bergen har det foregått oppkjøp, og over 1000 boliger skal på plass her i løpet av de nærmeste årene. Noen av stedene det skal bygges er Øvre Sædal, Fondlien og Ramstad Gård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *