Norgeshus vil bygge lavenergiboliger

Norgeshus samler 200 medlemmer og leverandører til kongress i Tønsberg i dag. Lansering av katalog med lavenergiboliger er en av de viktigste sakene.

Norgeshus har utviklet egne modeller som skal ha et totalt energiforbruk på 100 KWt/kvm. Dette stiller krav til byggeprosessen samtidig som kjeden må drive aktivt for å påvirke kundenes enøkinnsats i den ferdige boligen.
Kjeden er også forberedt på å bygge de vanlige kataloghusene med et lavere energibehov til oppvarming.

På kongressen som er den største i Norgeshus´ historie, presenteres også kursplan for den nye skolen for medlemmer og ansatte. Skolen har som mål å tilby kompetanseheving for alle ansatte med tilknytning til kjeden, enten det er tømrere, byggeplassledere eller sekretærer.

Norgeshus var i fjor landets fjerde største boligbygger, med 1.065 bygde boliger. I tillegg ble hyttesalget doblet til 181 hytter. – Vi har som mål å være en av landets tre største boligbyggere og kanskje klarer vi det allerede i år, sier daglig leder Dag Runar Båtvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *