Veidekke priset HMS

Prosjektet Tjuvholmen i Oslo ble kåret til vinner av Veidekkes interne HMS-pris i Skandinavia. Prisen ble delt ut i København av konsernsjef Terje R. Venold.

På Tjuvholmen utfører Veidekke grunn- og fundamenteringsarbeider på et 8.500 kvadratmeter stort område, med mange kompliserte arbeidsoperasjoner. I et samarbeid med byggherren Tjuvholmen Utvikling AS gis det månedlige tilbakemeldinger for ni punkter innen HMS og kvalitetsoppfølgingen vurderes etter en skala fra 1 til 7. HMS-rutiner og fokus på sikkehet og orden er vurdert til 6 på denne skalaen.

Null fraværsskader
For 40.000 timeverk i egenregi og 15.000 timeverk av underentreprenører ble det i 2005 ikke registrert fraværsskader. Der ble meldt om 121 uønskede hendelser og det ble gjennomført 24 sikker jobb-analyser. Samtlige verneombud har 40-timers kurs. Sykefraværet lå i gjennomsnitt på 2,2 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *