Tøffe tømrergutter i julegave

Byggefirma Stokk & stein i Lom har alltid gått sine egne veier. I år stiller staben opp som kalendergutter til inntekt for Fokus, Forum for kvinner og utviklingsspørsmål. Dermed kan de også ha gjort årets julehandel lett for kolleger…

Tømrerne i Stokk & stein har latt seg inspirere av «Kalenderpikene» fra Yorkshire i England, og latt en spøk fra en juleavslutning bli alvor.
Fotograf Ellen K. Syverstad tente sånn på guttas ide at hun fotograferte dem til det som må bli årets julegave til alle damene, Kalenderen med bilder av 12 tømrere fra Lom.
– Jeg ville spille mer på humor enn på sex, sier hun til avisa Nationen.
Hun berømmer alle deltakerne for at de har stilt så positivt og sporty opp.
– Det er rett og slett en helt rå gjeng, sier hun.

På nettstedet deres, www.stokkstein.no, reklameres det nå for kalenderen med blant annet følgende ord: «Vi i Stokk & stein vil med denne kalenderen syne at det er viktig at menn engasjerer seg i kampen om nulltoleranse når det gjeld vold og undertrykking av kvinner over heile verda».

Stokk & stein er kjent for blant annet å ha bygd tusenårsgaven fra Norge til Island i 2000 og det laftete tilbygget til konferansehotellet Soria Moria i Holmenkollåsen. Begge prosjektene er behørig omtalt i Byggmesteren tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *