Sikkerheten på topp

54.000 ansatte i Skanskas selskaper verden over setter sikkerhet helt øverst på dagsordenen denne uka. Skanska har satt seg som visjon å komme ned i null ulykker i en bransje som omfatter mye farlig arbeid. Likevel har de klart å nå visjonen i flere prosjekter.

Aktivt arbeid med sikkerheten over lang tid har gitt resultater: En klar reduksjon i antall ulykker på bygge- og anleggsprosjektene.

– Sikkerhetsuken er en mulighet vi bruker til å sette sikkerhet øverst på dagsordenen i våre prosjekter. Det betyr ikke at det kun er denne uken vi diskuterer temaet blant våre ansatte. Vi har jobbet med dette over lengre tid og ser resultater av arbeidet, sier administrerende direktør Geir M. Aarstad i Skanska Norge.

Resultatene er nådd gjennom hevet kompetanse blant ledere og ansatte og tett samarbeid med tillitsvalgte og fagforening. Dessuten har kunder stilt krav og spilt på lag.
– Vi har lært mye av blant annet oljeindustrien, sier Geir M. Aarstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *