Kronprinsen på Bygg Reis Deg

Når messa Bygg Reis Deg åpner dørene på Lillestrøm om vel en måned, er Kronprinsen til stede. Han deltar i et festmøte for å markere Norges 100 selvstendige år. Messa ser ut til å bli større enn tidligere.

Åpningsarrangementet der Kronprins Haakon skal delta, skal være en storstilt feiring av nasjonens 100 års jubileum. Kronprinsen skal dele ut prisen for århundrets byggverk, og statsrådene Erna Solberg og Børge Brende vil begge framføre sine hilsninger til næringen.

Messearrangørene rapporterer om stor pågang av utstillere. Nå er over 15.400 kvadratmeter utstillingsareal belagt. Det legges opp til fellespaviljonger for VVS, tre, betong og utenlandske utstillere. Det blir også atskillig utstillingsareal forbeholdt utstillingen «Byggenæringen i 100 år».

Årets messe har som tidligere et stort seminarprogram som spenner over emner som kalkulasjon, miljø i bygg, IKT i bygg, universell utforming og samspill mellom offentlige og private i utbyggingsprosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *