Slått og skjelt ut på jobb

Byggmester Eivind Helle og hans ansatte hadde en tøff dag på jobb forleden. De var engasjert av Mandal kommune for å ta ut ulovlig innsatte takvinduer, og ble både slått og skjelt ut da de satte i gang.

Fædrelandsvennen forteller at var det engasjerte mandalitter som skjelte og slo byggmesteren og hans ansatte på jobben. Mannen som eier huset var derimot grei nok, han låste opp og slapp dem inn.

Saken dreier seg om takvinduer i en bygård som eieren har satt inn uten å søke på forhånd. Bygningsrådet har forlangt at vinduene skal tas ut, og engasjert nå en byggmester fra Kristiansand fordi ingen fra Mandal ville ha jobben.

Gårdeieren har nå tenkt til å søke om å få sette inn de samme vinduene igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *