Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Studenter som medlemmer

Byggmesterforbundet ønsker å åpne for at også studenter ved linjer for bygg og anlegg på tekniske fagskoler og tømrere under mesterutdanning, skal kunne bli medlemmer i forbundet. Det går fram av et forslag til vedtektsendringer som behandles på landsmøtet i Bergen i dag.

Studenter og tømrere under mesterutdanning vil om forlaget får tilslutning, kunne søke om et såkalt assosiert medlemsskap. Disse vil ikke ha stemmerett på landsmøtet. Medlemskapet opphører når utdanningen avsluttes. Videre medlemsskap vil da måtte skje på ordinære betingelser.

Rekordoppslutning
Bergenserne har lagt seg i selen for å tilby et landsmøte man vil huske. Det er naturligvis dristig å legge det til Bergen samtidig med både festspill og nattjazz, men tur med Statsraad Lehmkuhl og en spennende fagdag på Bryggen Museum, er noe av det som har lokket hele 300 deltakere til byen. Omtrent halvparten er delegater til selve landsmøte, mens resten er inviterte gjester, samarbeidspartnere, leverandører og ledsagere. Sola har også meldt sin ankomst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *