Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

B/A reduserer ledigheten

Større etterspørsel etter arbeidskraft innen industri og bygg og anlegg er med på å redusere arbeidsledigheten her i landet. I desember var det 1.300 færre som var arbeidsledige eller deltakere på arbeidsmarkedstiltak.

Ved utgangen av desember var 84.900 personer (3,6 %) registrert arbeidsledige , melder Aetat. Det er 1.300 færre enn i måneden før.

Den totale sysselsettingen her i landet har økt siden sommeren 2003. Fra januar til oktober i fjor var det 25.000 flere personer som kom i arbeid, viser arbeidskraftundersøkelsen til Statistisk sentralbyrå (SSB).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *