Ved å strømlinjeforme driften vår, vil vi kunne betjene kundene våre enda bedre, sier Allan Lindhard Jørgensen, administrerende direktør i DOVISTA. (Foto: DOVISTA)

Investerer 150 millioner i Natres produksjon på Gjøvik

Natre, en av Norges ledende produsenter av kvalitetsvinduer og -dører, vil motta en betydelig investering til produksjonsanlegget på Gjøvik.

En nylig konsolidering av produksjonen i Norge, har resultert i en investering på 150 millioner kroner som går til å modernisere Natres produksjonsanlegg på Gjøvik, som med den planlagte oppgraderingen vil bli det mest avanserte på markedet.

Satser stort i Gjøvik

Natres produksjonsanlegg vil bli optimalisert for å sikre effektivitet, skape bærekraftige arbeidsplasser i lokalmiljøet og fortsette å betjene kundene på best mulig måte.

– Beslutningen om å oppgradere Natres produksjonsanlegg er et skritt i retning av økt effektivitet og forbedret konkurranseevne. Ved å strømlinjeforme driften vår, vil vi kunne betjene kundene våre enda bedre, sier Allan Lindhard Jørgensen, administrerende direktør i
DOVISTA.

Per i dag jobber rundt 400 mennesker hos Natre, fordelt på de tre fabrikkene på Gjøvik, Vatne og Hemnesberget, og ved kontoret i Sarpsborg. Investeringen i Gjøvik-fabrikken er et stort løft for å sikre økt effektivitet, bedre kundebetjening og ikke minst: enda flere lokale arbeidsplasser. (Foto: DOVISTA)

Avgjørelsen om å investere er gjort for å sikre Natres langsiktige konkurranseevne i markedet, og muliggjøre vekst og innovasjon. Dette gjenspeiler Natres og DOVISTAs forpliktelse til å levere førsteklasses produkter til kundene sine.

– Investeringen vil fremtidssikre produksjonsanlegget vårt i Norge, og vi er overbevist om at denne endringen vil være fordelaktig for både DOVISTA og Natre på lang sikt, legger Lindhard Jørgensen til.

Natre vil fortsette å tilby høykvalitetsvinduer og -dører, samtidig som selskapet tilpasser seg en stadig skiftende markedsdynamikk. Den strategiske investeringen i fabrikken på Gjøvik styrker selskapets forpliktelse til å betjene kunder, ansatte og andre interessenter.

DOVISTA-gruppen består av en rekke distinkte merkevarer med solide lokale røtter på det europeiske markedet for fasadevinduer- og dører. Sammen dekker vi et bredt spekter av segmenter og distribusjonskanaler både i B2B- og B2C-markedene. Gruppen består av 12 kjente merkevarer, og over 6.000 ansatte produserer og markedsfører vinduer og dører i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Sveits, Slovakia,
Storbritannia, Irland, Polen og Litauen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *