Daglig leder Jens Herman Svartdahl og lærlingansvarlig Henrik Sætrang i Oslo Byggentreprenør. (Foto: Opplæringskontoret for tømrerfaget)

Oslo Byggentreprenør er Årets Lærebedrift

Best på rekruttering: Jens Herman Svartdahl og Henrik Sætrang i Oslo Byggentreprenør ble overrasket av Byggmesterforbundet Region Øst med prisen for Årets lærebedrift i 2023.

Fredag 22 desember tok Byggmesterforbundet Region Øst turen innom juleavslutningen til Oslo Byggentreprenør for å overrekke prisen for årets lærebedrift 2023.

Stor og viktig læreplass siden 1997

Oslo Byggentreprenør burde ikke være overrasket over prisen, uttaler Opplæringskontoret for tømrerfaget. Siden 1997 har bedriften som snart har 100 ansatte, jobbet aktivt med lærlinger. Mange har fått en god start i tømrerfaget i OBE og blitt i bedriften.

En overrasket og svært glad daglig leder Jens Herman Svartdahl mottok prisen sammen med lærlingansvarlig i bedriften Henrik Sætrang. (Foto: Opplæringskontoret for tømrerfaget)

For Opplæringskontoret for tømrerfaget har OBE vært en viktig bidragsyter med sine styreverv, og sin umettelige interresse for å ta til seg lærlinger.

– Selv om ikke alle lærlingene har vært like enkle å få igjennom har det aldri vært snakk om å gi opp, men heller tilpasse løpet, finne styrkene til vedkommende og sørge for at målet om svennebrev blir nådd, uttaler opplæringsleder Kristoffer Søgaard.

– Bedrifter med disse verdiene finner vi ikke mange plasser sier faglig leder i OFT, Trond Asmyhr, som legger til at årets prisvinner også har vært fremoverlente og pådrivere til rekrutering av kvinner til faget.

– Det er på sin plass å vise bedriften at de blir sett for det arbeidet de gjør, og takke for alt de har bidratt med i disse 25 årene, samt gi de motivasjon til å fortsette det gode arbeidet de gjør for utdanning, fag og samfunn sier Kristoffer Søgaard som overleverte prisen sammen med styreleder for Byggmesterforbundet Region Øst, Kenneth Werner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *