Ellingsrud Boligsameie ble bygget mellom 1981-1983 og består av åtte blokker med totalt 292 leiligheter. (Foto: Fasadgruppen)

Stor fasaderehabilitering i Oslo til Fasadgruppen

Fasadgruppens datterselskap DVS Entreprenør har fått i oppdrag å gjennomføre en omfattende rehabilitering med energieffektiviseringstiltak for Ellingsrud Boligsameie i Oslo.

Fasadgruppen regner seg som Nordens største og Sveriges eneste riksdekkende totalleverandør for utvendige fasader.

Stort oppdrag på Ellingsrud

Ellingsrud Boligsameie ble bygget mellom 1981-1983 og består av åtte blokker med totalt 292 leiligheter. De eksisterende fasadene er kledd med bølgeblikk og tre og har behov for modernisering. Prosjektet omfatter tilleggsisolering, ny fasadekledning og utskifting av alle dører og vinduer. Arbeidet starter i desember og varer i cirka 18 måneder. Ordreverdien er på rundt 60 MNOK, skriver Fasadgruppen.

– Vi er stolte over å ha fått dette oppdraget fra Ellingsrud Boligsameie og ser frem til å komme i gang med arbeidet. Med omfattende tiltak som inkluderer fasade, vinduer og dører, moderniseres hele området, samtidig som energibehovet blir betydelig redusert, sier direktør Leif Erik Mortensen i DVS Entreprenør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *