I dag kunne varehussjef Renate Bogen og Maxbo-sjef Trond Bentestuen åpne dørene til det nye Maxbo Holmen i Asker, rett ved Skeidar og E18. (Foto: Torkel Vik)

Maxbo dobler satsing på proffmarkedet

Mandag åpnet nye Maxbo Holmen i Asker, rett ved E18. Det nye varehuset er dobbelt så stort som tidligere, og satser nå stort på proffmarkedet.

– Maxbo Holmen har vært et populært varehus i mange tiår, men nå hadde tiden gått fra stedet. Varehuset ble for lite og for umoderne, og allerede for flere år siden ble det bestemt at det skulle bygges et nytt Maxbo Holmen. I dag kan vi endelige gi kundene våre det tilbudet de fortjener, sier varehussjef Renate Bogen.

Drive-in til trelast

Hun kommer fra samme stilling på Maxbo Slemmestad, og er nå klar til å overta et mye større varehus med enda flere ansatte.

– Det er ikke mange ganger i livet man får være med på åpningen av et helt nytt varehus, som jeg i tillegg skal drive, sier Renate.

Det gamle Maxbo Holmen stengte lørdag ettermiddag og allerede mandag kunne de åpne dørene til et dobbelt så stort varehus.

Carl Otto Løvenskiold deltok på dagens nyåpning sammen med Maxbo-sjef Trond Bentestuen. (Foto: Torkel Vik)

En av utfordringene på Holmen har alltid vært at trelasthallen har vært liten, og mange av produktene har stått ute. Det blir det slutt på nå, når trelasthallen blir både stor og oppvarmet og tilrettelagt for drive-in.

– Her kan alle kjøre inn og laste på varer i varmen. Det blir et stort løft i forhold til hvordan det var før. I tillegg skal vi tenke helt nytt på hvordan trelasten skal se ut. Man skal få inntrykk av en forlengelse av butikken, hvor produktene blir presentert på en mer tiltalende måte, sier Renate.

Satser stort på proffene

Mens gamle Maxbo Holmen i hovedsak hadde forbrukerkunder, satser nye Holmen stort også på proffene.

– Det er stor konkurranse nå, og et krevende marked. Men vi har stor tro på å lykkes, med god service, kompetente ansatte, et veldig godt utvalg og en spesielt bra beliggenhet. Vi skal også ha helt rå åpningstider. Det tror jeg alle kundene vil sette stor pris på. Så skal vi ha to proffselgere og et eget showroom for proffene, hvor vi bedre kan få vist frem alt fra verktøy til materialer, og hvor vi også skal ha eventer, møter og kurs, forteller varehussjef Renate Bogen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *