Administrerende direktør Knut Strand Jacobsen framsto svært troverdig som rockestjerne med Robbie Williamslåte

Rocka landsmøtefest for byggmestrene

«Let me entertain you» ble en sterk finale for en uvanlig rocka festmiddag på Byggmesterforbundets landsmøte i Bodø lørdag.

Robbie Wiiliams-låta var bare én av overraskelsene på landsmøtet. En del av overraskelsen var at vokalisten var administrerende direktør Knut Strand Jacobsen. Han var tidsriktig kledd og sang av full hals sammen med rockebandet «Nødløsninga».

Les også: Byggmestrene enstemmig for NHO-utmelding

Evigung Kids-vokalist

Salen var varmet godt opp av en tidligere overraskelse, Dag Ingebrigtsen, han som er best kjent for 1980-talls låta «Forelska i lærer´n». Ingebrigtsen sang selvfølgelig den, og et par andre kraftfulle rockelåter som «Vil du værra med meg hjæm i natt» med like god innlevelse som da de ble spilt overalt for omkring 40 år siden.

Salen jublet, sang – og filmet – som de ungdommene de en gang var i Dag Ingebrigtsens «Vil du værra med med hjæm i natt».

Hedret de beste

Før den musikalske delen av programmet toppet seg på den måten, ble også festdeltakerne overrasket av samme administrerende direktør og ansatte som hedret medlemmer, lokalforeninger og leverandører med priser. Sånt er ikke gjort på landsmøter tidligere.

 

Les også: Byggmesterforbundet åpner for tømrerbedrifter – i prinsippet

Unge og initiativrike i Haugesund

Byggmesterforbundet Haugesund ble kåret til årets lokalforening. Juryen la vekt på at det er et ungt styre som har stort engasjement og er svært initiativrikt. Det jobber godt med rekruttering og kommer langt med enkle midler og liten administrasjon.

Lokalforeningen vant prisen foran de to andre nominerte, Byggmesterforbundet Øst og Byggmestrenes Forening i Kristiansund.

 

 

Byggmesterforbundets Knut Strand Jacobsen og Frank Pedersen på hver sin side av vinnerne fra Haugesund (f.v.) Ernst Eielsen, Geir Ove Stokke og Frode Severinsen.

En glad laks som gir av seg selv

Om ikke Byggmestrenes Forening i Kristiansund nådde til topps blant lokalforeningene, gikk formannen deres, Jørgen Schnell, til topps som årets tillitsvalgte.

Han ble berømmet for å være «en glad laks som gir av seg selv», som samarbeider godt med forbundet sentralt, er svært dedikert til oppgaven. Han har sørger for en fornyelse av lokalforeningen med nettsider og rehabilitering av foreningens lokaler. De to andre nominerte var Kenneth Frostrud Werner, Region Øst, og Frode Severinsen, Haugesund.

 

Jørgen Schnell gratuleres hjertelig av prisutdelerne Eva Andresen og Knut Strand Jacobsen.

NorDan beste utstiller

Byggmestrene kåret NorDan til den beste av 14 utstillere. Vindusprodusenten vant prisen foran Wedi og Isola.

Lisbeth Otterness og Egil Aaltvet i NorDan flankert av prisutdelerne Knut Strand Jacobsen og Mona Veslum.

Anne Marit Stork som har vært regionleder i Byggmesterforbundet Nord i fire år, har gått over i en annen jobb, men fikk benytte sitt siste landsmøte til å takke Arne Kristiansen i Byggmesterforbundet Helgeland for samarbeidet. I den korte talen sa hun at han er en sterk og god representant for bransjen selv om han til tider kan være svært krevende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.