Byggmester Rygg og Myrland er et solid byggefirma med over 30 ansatte og har lang fartstid i markedet. (Foto: Byggmester Rygg og Myrland)

Recover kjøper Byggmester Rygg og Myrland AS

Recover styrker sin virksomhet innen forsikringsskader i Rogaland gjennom oppkjøpet av Byggmester Rygg og Myrland i Stavanger.

Recover Group regner seg som Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester og har totalt 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge.

Spesialist på forsikringsskader

Byggmester Rygg og Myrland er et solid byggefirma med over 30 ansatte og har lang fartstid i markedet. Ledelsen i selskapet har jobbet med forsikringssaker siden 1999. Selskapet ble stiftet i 2013 og har siden den tid jobbet primært mot forsikringsselskaper. Rygg og Myrland utfører også flere oppdrag for Eurest som drifter bygg i Rogaland i tillegg til store og små oppdrag for borettslag i Stavanger og Sandnes.

– Selskapet har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet, sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen i en kommentar.

Byggmester Rygg og Myrland kommer til å operere som et frittstående selskap i Recover konsernet.

– Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner innen skade og håndverkstjenester, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet, sier daglig leder Ernst Andre Berge i Byggmester Rygg og Myrland AS.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.