Bygg Team Hadsel AS og Håkon Toralf Hanssen er nytt medlem i Mesterhus. (Foto: Kronsteingruppen)

Bygg Team Hadsel AS er nytt medlem i Mesterhus

– Vi er opptatt av å utvikle bedriften vår videre for å møte fremtiden. Det gjør vi sammen med Mesterhus, som er et lokomotiv i bransjen og en sterk merkevare, sier Håkon Toralf Hanssen i Bygg Team Hadsel AS.

I snart 20 år har bedriften med 21 ansatte og lærlinger bygd og rehabilitert boliger for private og profesjonelle kunder. Bedriften omsetter for 32 mill. i året og bygger næringsbygg, offentlige bygg, hus, hytter og garasjer i en kommune hvor aktiviteten er høy.

Stor byggevirksomhet i Hadsel

– Hadsel kommune har utmerket seg med å legge til rette for næringsutvikling. Nye arbeidsplasser har ført til det høyeste innbyggertallet på 20 år. Det gir svært positive ringvirkninger for vår bransje og bedriften vår med mange boligprosjekter, beskriver Håkon Toralf Hanssen, daglig leder i Bygg Team Hadsel AS.

Leilighetsprosjektet Børøya Brygge på Stokmarknes er et av boligprosjektene som byggmesterbedriften jobber med. Trinn tre er i prosjekteringsfasen, og salget av leilighetene ved havet er godt i gang.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen i Mesterhus ønsker Håkon Toralf Hanssen i Bygg Team Hadsel AS velkommen i kjeden. (Foto: Kronsteingruppen)

I tillegg har bedriften spesialisert seg på å rette opp bygg med setningsskader gjennom et eget system, FloorLift, med oppdrag over hele Nord-Norge.

– Nå planlegger vi å bygge flere nye eneboliger og leiligheter i samarbeid med Mesterhus. Å være en del av Mesterhus og Mestergruppen blir viktig for oss når vi skal bygge attraktive boliger effektivt og bærekraftig fremover, fortsetter Hanssen.

Fremtidsrettede valg

I 2015 ble Bygg Team Hadsel en del av Kronsteingruppen, et konsern som består av 5 byggentreprenører og 4 byggevarebutikker i Vesterålen og Ofoten. Digitalisering, HMS, bærekraft og effektiv industriell produksjon har høy prioritet i konsernet.

– Vi har valgt å bli medlem av en kjede som er like opptatt som oss av systemer som gjør oss bedre til å bygge i god kvalitet på mer effektive og bærekraftige måter, sier Hanssen.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen ønsker Bygg Team Hadsel velkommen til Mesterhus.

-Det er gledelig å få en så fremtidsrettet bedrift som Bygg Team Hadsel som medlem i Mesterhus. Vårt nye medlem består av dyktige fagfolk og har et solid renommé lokalt. Vi kan dra veksler på hverandres kunnskap og erfaring, velkommen til oss, sier Karl Arne Jespersen.

Mesterhus ble etablert i 1970 og har 150 byggmesterbedrifter over hele landet som medlemmer.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *