I løpet av 2021 introduserer Bosch nye verktøy i BITRUBO-serien, som alle er kraftigere enn produsentens batteridrevne maskiner som allerede er på markedet. (Foto: Bosch Profesional)

Sterk kapp- og gjærsag

Bosch lanserer en ny kapp- og gjærsag til profesjonelt bruk med like mye kraft som verktøy på ledning.

Den nye kapp- og gjærsagen kan med fordel brukes sammen med det kraftige ProCORE18V-batteriet på 8,0 Ah for maksimal styrke, forklarer Bosch.

Sterk modell

Det er første gang Bosch lanserer en kapp- og gjærsag i 18V-utvalget, og utvider dermed sortimentet med en ny produktkategori i den populære serien. GCM 18V-216 Professional har en skjæredybde på hele 70 millimeter, og kan blant annet brukes av håndverkere for å beskjære parkettgulv og gulvlister.

Skjæredybden gjør at verktøyet er godt egnet til skjærebånd, underkonstruksjoner, parkettgulv og paneler for gjæring, og kan generelt brukes til å trimme og sikre en fin finish på tømrerarbeid.

(Foto: Bosch Profesional)

I løpet av 2021 introduserer Bosch nye verktøy i BITRUBO-serien, som alle er kraftigere enn produsentens batteridrevne maskiner som allerede er på markedet. Profesjonelle brukere får dermed samme, eller mer, kraft som når man bruker maskiner med ledning på 1000- 1800 watt.

En test gjennomført av Dekra Testing på vegne av Bosch Power Tools viser at GCM 18V-216 Professional er den sterkeste blant konkurrerende modeller på markedet, målt ved antall kutt pr. opplading. Med 162 snitt på én opplading presterte GCM 18V-216 Professional bedre enn de andre modellene i testen, med henholdsvis 89, 117, 125 og 141 snitt pr. opplading (rapportnummer: 3414140.02).

Praktisk og ergonomisk

Kapp- og gæringssagen er lett og brukervennlig, og har et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å håndtere og transportere sagen. Laserfunksjonen viser skjærelinjen, og som en praktisk detalj har kapp- og gjæringssagen en skrue som gjør det enkelt å skifte blad. Den har også en innbygget arbeidslampe og støvpose, som gjør arbeidet med maskinen enda mer brukervennlig.

Batteristatus kan leses av direkte på verktøyet takket være nye tilkoblingsfunksjoner, og ved bruk av funksjonen «Eco Mode» er det mulig å forlenge driftstiden med opptil 30 prosent. I tillegg kan kappehastigheten justeres i henhold til utført arbeid. Vekt med 8,0 Ah batteri er 15,7 kilo.

GCM 18V-216 Professional er allerede på markedet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.