Deltakerne gikk en runde med 14 informasjonsstopp underveis.

Jackon samlet over 300 på fagdag

Over 300 fagfolk var med da Jackon torsdag hadde fagdag med produktnyheter og kunnskapsdeling på agendaen.

Fagdagen ble arrangert i Jackons kompetansesenter i Fredrikstad. Flere av arrangørens samarbeidspartnere var med, blant andre Hey’di, Nordic Waterproofing, Grønn Bolig og Byggmesterforbundet. Slik ble byggesystemene til Jackon demonstrert med kompletterende produkter under veiledning av produsentene selv. Byggmesterforbundet ga kyndig veiledning om korrekt oppbygging av våtrom, skriver Jackon i en pressemelding.

Runde med mange informasjonsstopp

Deltakerne ble sendt på runde med 14 stasjoner der de fikk se flere nyheter i Jackons sortiment; blant annet Thermomur 350HD, en ny serie i Thermomur systemet, med 200 mm betongkjerne som tillater høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger.

Trond Johannessen, salgssjef Bygg ønsker velkommen til fagdagen. (Begge foto: Jackon)

Stor interesse for opplæring

Over 5000 bransjefolk fra hele Skandinavia har vært innom Jackons kompetansesenter siden det åpnet for fire år siden.

– Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i bransjen, mener Trond Johannessen, salgssjef Bygg i Jackon Norge .

–  Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Johannessen.

Glad for å vise fram nyhetene

– Innovasjon er en viktig satsing for oss, og vi er stolte av å vise fram nye produkter og løsninger til et bredt publikum – på hjemmebane, sier han.

– Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Johannessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *