DCW210 18V matcher en tilsvarende 230V-maskin med ledning. (Foto: DeWalt)

Ladbar 18V eksentersliper

Nyvinningen fra DeWalt har en 125mm slipeplate og passer for alle som jobber med trebearbeiding der tilgang til strøm ikke er en selvfølge.

Den nye DCW210 oppfyller etterspørselen på «trådløs frihet» når man for eksempel bygger kjøkken eller annet inventar direkte på stedet, utstillinger, slipearbeid før maling eller ved fjerning av maling og lakk fra overflater.

Enkel og behagelig å styre

Den børsteløse motoren i eksentersliperen har effektiv driftstid som gjør maskinen til den beste i sin klasse, lover produsenten. Konstruksjonen er robust, noe som gjør at DCW210 kan klare seg opp mot tilsvarende 230V eksenterslipere på ledning når det kommer til kapasitet, holdbarhet og driftssikkerhet.

DCW210 skal være enkel og behagelig å styre med et ergonomisk utformet grep som gir maksimal kontroll. Eksentersliperen har 2,6mm orbit og variabel hastighetsinnstilling fra 8000-12000 omdr./min. via en intelligent «switch&speed»-knapp som enkelt kan reguleres med kun én hånd.

(Foto: DeWalt)

Maskinen passer derfor til presisjonsarbeid som krever et profesjonelt sluttresultat uten synlige riper eller merker.

Kan brukes lenge uten slitasje

DeWalt har lagt inn en ny anti-vibrasjonsteknologi som skal bidra til å øke kvaliteten på den nye oppladbare eksentersliperen. Vibrasjonsnivået er så lavt at maskinen kan anvendes over lengre perioder uten at man blir sliten i hendene.

(Foto: DeWalt)

En elektronisk motorbrems øker sikkerheten ytterligere ved at slipeplaten stopper så fort maskinen skrus av. Det integrerte støvavsuget kobles med den medfølgende støvposen og garanterer for et støvfritt arbeidsmiljø. På eksentersliperen finnes det også en adapter som kan kobles til en ekstern støvsuger som har Air-Lock kompatibelt uttak

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *