(Foto: Mapei Norge)

Hurtigherdende sparkelmasse

Mapeis Uniplan ECO TDR er en støvredusert og sementbasert sparkelmasse til avretting av betonggulv og tregulv.

Løsningen passer der det er behov for svært tidlig belegning, forteller Mapei.

Trenger kun vann

Produktet er støvredusert, og egner seg derfor veldig godt der det er krav om lav eksponering av støv under blanding. Sparkelmassen egner seg i miljøsertifiserte bygg, og gir mulighet for meget tidlig belegning med tett belegg.

Den hurtigherdende sparkelmassen leveres som tørrmørtel, og skal kun tilsettes vann. Kan legges i tykkelser fra 5 – 50 mm i én operasjon. Produktet er selvtørkende og er gangbart etter 1-3 timer. Kan belegges etter ca 4 timer ved 23°C og 50% RF, ifølge Mapei.

Bruksområder

Uniplan ECO TDR er beregnet til avretting av betongunderlag og tregulv med tilstrekkelig stivhet. Bruksområdet er gulv i bolig, kontor, institusjon og lett industri der det er behov for tidlig belegning.

Løsningen kan benyttes til innstøping av elektrisk gulvvarme eller vannbåren varme i tørre rom og våte rom. I våtrom skal det alltid påføres membran oppå sparkelmassen. Sparkelmassen er KUN beregnet for innvendig bruk.

Uniplan ECO TDR tilfredsstiller kravene til EMICODE EC1R Plus – meget lave emisjoner av flyktige organiske forbindelser.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *