Hultafors lanserer baufilbuer. (Foto: Hultafors)

Tilbyr fullt sagsortiment

– Vårt mål er å bli ledende innen sager og etter lanseringen av HBX håndsager kan vi nå stolt presentere nye baufilbuer, buesager og flere ulike spesialsager, sier Hultafors.

– Vi utvider også sortimentet med tre korte versjoner av HBX og HBB håndsager, sier product manager Håkan Carlsson i Hultafors.

Red Dot award og en unik testmaskin

Lanseringen av håndsagene for to år siden resulterte i at den populære HBX modellen ble belønnet med den ettertraktede Red Dot design Award. I følge Håkan Carlsson beviser dette at Hultafors gjør rett i å fokusere på å bli ledende innen sager.

– Under utviklingen og konstruksjonen av sagene har vi brukt en unik testmaskin hvor sagene gjennomgår grundig testing for å sikre at de leverer opp til kravet om presisjon og kontroll, sier han.

– En stor del av utviklingsprosessen er å produsere ergonomisk optimale sager som føles bra i hånden. Dette er en av hovedgrunnene til at profesjonelle håndverkere velger verktøy fra oss.

For å oppnå optimal presisjon og kontroll fokuserer Hultafors mye på sliping av sagtennene og pulverlakkering av bladene.

Tradisjonell dobbeltsidig Japansag, “Ryoba”, med håndtak i tre. Sagen har 0,5 mm tynt blad i SK5-stål produsert i Japan. Det tynne bladet gir fleksibilitet og presisjon som gir presise snitt ved f.eks møbelsnekring. Bladet har to ulike slipinger for å fungere effektivt både ved saging på tvers og langs med trefibrene, “Cross-cut” og “Rip-cut”. Knivbladet er oljet for å forhindre rust, glem ikke å tørke av knivbladet og olje det etter bruk for lengre levetid. (Foto: Hultafors)

– For de mest avanserte modellene bruker vi en unik 3-trinns sliping, som gjør sagen ekstremt effektiv og samtidig sørger for fine kutt uten flising, sier Håkan Carlsson. I tillegg pulverlakkerer vi sagbladene med en miljøvennlig voks som reduserer friksjon og risikoen for at sagen klyper.

Robust bladbeskyttelse med unikt design

HBX håndsagen leveres med en robust bladbeskyttelse. Bladbeskyttelsen har en unik design med smart hurtigutløser som gjøre at man enkelt og raskt kan ta av og feste på igjen beskyttelsen.

Hultafors` HBB-modeller har et ergonomisk håndtak, 2-trinns slipte tenner, bladbeskyttelse og klarlakk mot rust. (Foto: Hultafors)

Baufilbuer

Hultafors nye baufilbuer kommer i ulike varianter for at du alltid skal ha en modell som passer deg og dine behov. HMX er kongen i familien med en mye sterkere og helstøpt ramme i aluminium for optimal bladoppspenning. Den ergonomiske knappen gjør det enkelt å spenne bladet uten å skade seg. Baufilbuen har også et ergonomisk gummikledd håndtak. HMS er baufilbuen med stålprofil for økt mobilitet og mindre vekt uten at det går på kompromiss med godt bladspenn.

Gipsplatesag

Med den nye Hultafors gipsplatesagen ved din side er du alltid forbredt for rask beskjæring av gipsplater og andre lignende materialer. Sagen er hovedakelig ment til saging i gipsplater, men fungerer også som en smidig og enkel sag til f.eks. grener.

Hultafors sitt sortiment inkluderer nå flere ulike håndsager; buesag, baufil og andre spesialsager til saging i de fleste materialer, inkludert metall, betong, tre, gipsplater og plastikk.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *