(Foto: Jatak Alfa)

– Flott utvikling for oss

Jatak Alfa Tre overtar Norsk Tre Fagverk og forsterker sin posisjon innen bærende trekonstruksjoner.

Norsk Tre Fagverk AS produserer og leverer byggesett til hytter, boliger, låver, lagerbygg og andre industribygg. Nåværende eiere har i en tid jobbet med å finne en ny industriell eier som kan overta og videreføre virksomheten på en god måte, forteller bedriftens styreleder Kjetil Jordanger.

Velger markedslederen

Norsk Tre Fagverk AS var tidligere en del av Norsk Tre AS, men ble skilt ut som eget selskap høsten 2016. Samtidig ble søsterselskapet Pors-Garasjen AS skilt ut. Dette selskapet er solgt til Igland Garasjen AS i Grimstad.

– Vi har vært opptatt av å finne en god eier som kan videreføre virksomheten. Alfa Tre AS er markedsleder og har gjennom mange år utviklet bedriften og vist at de driver godt. De tar vare på både kunder og ansatte. Vi er derfor veldig fornøyd med at vi har fått en avtale med Alfa Tre, sier styreleder Jordanger.

Alle inneværende bestillinger og tilbud vil bli ekspedert som avtalt, sier begge bedrifter.

 

Økt kapasitet gir nye muligheter

Alfa Tre ble etablert i 1998, ligger i Larvik og eier også Alfa Tre Sør i Grimstad. Bedriftene er ledende i sine markedsområder på takstoler, precut og bjelkelagsløsninger. Det er 50 ansatte i Alfa Tre og Alfa Tre Sør.

Arbeidende styreleder og eier, Øyvind Farstad, er svært fornøyd med mulighetene som oppkjøpet gir:

– Økt kapasitet på konstruksjon og produksjon gir nye muligheter for vekst og utvikling for den nye konstellasjonen. Vår filosofi er å satse på dyktige medarbeidere med høy kompetanse og produkter med gode løsninger og kvalitet. Dette er noe våre kunder setter høyt, og er også en viktig årsak til vår flotte utvikling. Vi gleder oss til å bli kollegaer med de ansatte hos Norsk Tre, sier Farstad.

Alfa Tre – gruppen hadde i 2016 en omsetning på 105 millioner kroner.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *