Accoya egner seg godt til utvendig bruk, inkludert vinduer, dører, verandaer og bekledning. (Foto: Fritzøe Engros AS)

Fritzøe Engros forhandler Accoya

– Produktet passer godt inn i norske forhold og byggeskikk, med lang holdbarhet og høy miljøprofil, sier Espen Randsted i selskapet.

Dette er den andre importøren som får avtale om salg og distribusjon av Accoya i Norge med Accsys Technologies.

Velegnet for utvendig bruk

– Vi er veldig fornøyd med denne avtalen og de muligheter som ligger i dette. Accoya som produkt er meget spennende og vil passe godt inn i vår portefølje. Det passer godt inn i norske forhold og byggeskikk, med lang holdbarhet og høy miljøprofil, sier administrerende direktør Espen Randsted.

Accoya er en spesiell ny type modifisert tre med en ytelse som egner seg perfekt til utvendig bruk, inkludert vinduer, dører, verandaer og bekledning.

Dette trevirket hentes fra fornybare ressurser, det inneholder ikke giftstoffer og er meget dimensjonsstabil og en holdbarhet som overgår selv de beste harde treslagene fra tropiske strøk, sier importøren. (Foto: Fritzøe Engros AS)
Dette trevirket hentes fra fornybare ressurser, det inneholder ikke giftstoffer og er meget dimensjonsstabil og en holdbarhet som overgår selv de beste harde treslagene fra tropiske strøk, sier importøren. (Foto: Fritzøe Engros AS)

Accoya er et resultat av over 75 år med forskning og utvikling, og dette har ført til en anerkjent tremodifikasjons teknikk som er grundig forsket på – acetylering – og en banebrytende teknologi for å lage og gjøre dette produktet kommersielt tilgjengelig for første gang.

 

Holdbar og stabilt

– Vi er glade for å kunngjøre utnevnelsen av en ny distributør av Accoya treprodukter i Norge i tillegg til den eksisterende. Dette bidrar til fortsatt vekst og suksess for Accoya i Norge, sier salgsdirektør for Accsys Technologies, John Alexander.

– Accoya er holdbar, stabil og har estetiske kvaliteter som har vist seg som et populært valg hos produsenter, arkitekter, byggherrer og entreprenører. Med stor fokus på miljø, er Accoya i ferd med å etablere seg som bransjens verdensomspennende markedsleder av modifisert tre, sier Alexander.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *