Den oppladbare sagen veier bare 2,7 kilo. (Foto: Milwaukee)

Kraftig ladbar sirkelsag

Milwaukees M12 er en lettere sirkelsag som klarer opp til 170 kutt i 100 mm bord på én opplading.

Tidligere var brukere av 12V sirkelsager nødt til ha en backup-løsning klar når kapasiteten og motorkraften rett og slett ikke kunne garantere at man kunne gjøre sine oppgaver ferdig, skriver produsenten stolt i en pressemelding.

Tre nyvinninger

Dette er ikke lenger nødvendig siden deres M12 Fuel-serie leveres med tre essensielle Milwaukee innovasjoner: Den nye børsteløse Power State motoren, Redlithium Ion 4,0 Ah batteri og såkalt Redlink Plus-systemkommunikasjon. Kombinasjonen av disse gir sagen økt kraft og så mye som dobbelt levetid.

 

 

Ifølge Milwaukee kan brukere av M12 nyte godt av 2x lengre motorlevetid. Sagen har 50° gjæringskapasitet og en maksimal skjæredybde ved 90˚/45˚ inntil 44/33 mm.

Elektronikken har overbelastningsvern og batteribeskyttelse, som også øker verktøyets ytelse i bruk. Anlegget er i magnesium og integrert sponblåser. LED-lys sikrer et godt resultat under dårlige lysforhold.

Milwaukee yter 3600 o/min, veier 2,7 kilo og leveres med Ø 140 mm blad og parallelanlegg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *