Gjennom et eget seminar med fokus på sikkerhet vil Arbeidstilsynet redusere risikoen ved produksjon, transport og montering av elementer. Her et glimt fra elementproduksjonen ved Optimeras fabrikk i Andebu i Vestfold.

Ønsker økt sikkerhet ved elementmontering

Arbeidstilsynet inviterer til seminar om hvordan man får bedre risikostyring ved prosjektering, produksjon, transport og montasje av bygningselementer.

Seminaret er gratis og holdes i Statens Hus i Trondheim 7. april, med påmeldingsfrist 25. mars. Målet er å bidra til å øke sikkerheten og unngå ulykker ved arbeid med bygningselementer, enten de er i betong, stål eller tre.

 

For alle involverte

Arrangementet er aktuelt for dem som jobber med prosjektering, produksjon, transport og montasje av byggeelementer, og leverandørene av utstyr som brukes i denne virksomheten.

Blant innlederne på seminaret er representanter fra Direktoratet for byggkvalitet, Arbeidstilsynet, Fellesforbundet, Betongelementforeningen, Sintef Byggforsk, Spenncon AS og AF Gruppen. Seminaret avsluttes med en plenumsdiskusjon hvor man vil få fram hva som er viktigst for å forhindre nye ulykker.

Les mer på Arbeidstilsynets nettsider, hvor også påmelding skjer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.