Skruekoffert kjekk å ha som skammel også

–Skruekofferten er kjekk å ha – til og med som skammel å stå på, sier elektromontør Jan Christian Bratland i Ingeniør Tidemand AS.

Han er en av de 200 håndverkerne som var de første til å prøve Essves nye oppbevaringssystem for festemidler, Essbox. Systemet er utviklet for å holde orden på skruer og festemidler, og for å forhindre at pappemballasje går i oppløsning i våte omgivelser.

 

Robust koffert

Elektromontør Bratland gir Essboxen positiv omtale fordi den er så robust at han faktisk kan stå på den om det trengs. Dessuten gir det ham en mer effektiv arbeidsdag å ha med seg alle typer skruer i originalpakker slik at det er lettere å få oversikt.

Andre pilotbrukere er enige, forteller Essve i en pressemelding. De sier blant annet at boksene tåler tøff behandling, kan settes på vått underlag og at de står stødig. Dessuten kommer de i ulike størrelser, det er også viktig.

 

Bokser i koffert

Essboxen er basert på plastbokser i ulike størrelser som kan settes fast inni koffertene slik at skruene blir liggende i sine respektive emballasjer, selv om kofferten flyttes fra sted til sted.– Dette har Essboxen lykkes med, mener testerne.

– De har løst et stort problem for oss. Ikke bare når vi jobber ute, eskene kan lett gå i stykker når vi jobber inne også, sier de.

– Tenk deg en pappeske på dette våte terrassegulvet, den hadde sprukket uten at du trengte å ta i den! sier en av testerne, Thorbjørn Nordskaug.

 

Også frakte i bil

– Vi fikk mye nyttig informasjon fra de 200 håndverkerne som testet systemet, understreker markedsansvarlig i ESSVE, Silje Netskar. – Blant annet kom det forslag om et eget stativ for å sette flere kofferter sammen i bilen, samt skumgummiinnlegg i kofferten som er til verktøy. Takket være disse tilbakemeldingene, kan vi tilby et bedre produkt, og våre trofaste kunder kan føle at de har vært med på å gjøre arbeidsdagen litt enklere, sier Netskar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *