Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

«Årets» i Boligprodusentene

Norgeshus er årets medlem i Boligprodusentenes Forening. Vinneren berømmes blant annet for systematisk å ha bygd opp kompetansen i egen administrasjon.

– Kjeden har ansatt flere medarbeidere i det siste og på den måten bygd opp hovedkontorets kompetanse. Norgeshus er også en aktiv medspiller i foreningen og har kommet langt i utvikling av åpen BIM, sa administrerende direktør Per Jæger i Boligprodusentenes Forening da prisen ble overrakt.  (BIM=Bygningsinformasjonsmodellering)

Pristildelingen skjedde på Boligkonferansen som Boligprodusentenes Forening arrangerte i Oslo tirsdag.

 

Langvarig innsats med tømrertariffen

Direktør for arbeidsgiverpolitikk og HMS i BNL Siri Bergh, hjalp Per Jæger med å hedre Lars Borsheim for hans mangeårige arbeid med tømrertariffen.

Under festmiddagen ble også Fjogstad-Hus tildelt prisen for årets prosjekt, og Lars Borsheim, Block Watne AS, hedret som fjorårets bidragsyter i foreningen. Han har vært deres representant i et mangeårig arbeid med akkordtariffen for tømrerfaget.

 

 

Tiltak for økt boligbygging

Det faglige innholdet i konferansen dreide seg om tiltak for å økt boligbygging her i landet. Boligprodusentenes egne forslag til tiltak fikk ikke stort mer enn en kald skulder av regjeringens utsendte, statssekretær Dag Henrik Sandbråten. Hans redegjørelse om regjeringens boligpolitikk blir nærmere omtalt i Byggmesteren nr. 6-12 som kommer ut i slutten av mai.

 

Høghælte sko hindret ikke Gunn Haugen, Boligpartner, å skyte seg til finalen og hederlig omtale.

I mål, i mål!

Sponsorkameratene Glava og Nordan bidro også i år med en straffesparkkonkurranse da det faglige programmet var over for dagen.Denne gangen var det snakk om å skyte blink fra straffemerket.

Roar Hugnes, Enova, og Erik Sundby, Holte AS, (stående) måtte se seg slått i finalen av Gunnar Solem, ABK.

Gunnar Solem, ABK AS, Roar Hugnes, Enova, og Gunn Haugen, BoligPartner, fikk fortjenstfull heder for spesielle evner i straffesparkpresisjon. Solem var den som vant konkurransen, Hugnes var den eneste som traff to blinker i samme omgang, og Gunn Haugen var den eneste som traff, til tross for at hun skjøt med høghælte sko!

 

 

Les også: 9 passivhus ble årets prosjekt

Yess! Scora igjen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *