Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Ønskedrømmer om hytter

Mestergruppen satser stort på hytte- og boligkjøpere denne høsten. Sentralt står en konkurranse med ei hytte til en halv million kroner i premie.

Idet Mestergruppen lanserer ei ny nettside som kalles et «supermarked for hyttekjøpere», arrangeres spørrekonkurransen som avgjøres på den andre storsatsingen i høst, på Bygg reis deg-messa i oktober.
Men allerede nå kan interesserte delta i konkurransen på Mesterhus nettside http://www.drømmehus.no/.
Den tredje storsatsingen gjelder TV2s nye serie Ønskedrømmen som starter på TV i november.

Et supermarked for hytter

Det nye nettstedet fjordogfjellhytter.no er det Mestergruppen omtaler som et nytt supermarked for hyttekjøpere.
Ideen bak hyttekonseptet fjordogfjellhytter.no er at hyttekjøpere på ett nettsted skal finne finne den rette hytta på det riktige hyttefeltet. Kartsøkefunksjonen viser tydelig hvor hyttefeltene og tomtene ligger med beskrivelser og informasjon om hvilke tomter som er ledige, forklarer Mestergruppen i en pressemelding.

Hundrevis av tomter

Partner Tre og Mestergruppen står bak nettsida, og foreløpig ligger Stjernehytten og Sirdalshytta inne som hytteprodusenter. Sammen har de to selskapene  hundrevis av hyttetomter fra Arendal til Bergen, både langs kysten og i «dalstroka innanfor».

Sikrer Ønskedrømmen

En annen stor aktivitet for Mestergruppen denne høsten er rollen som hovedsponsor for TV2s nye storsatsning ”Ønskedrømmen” som har sendestart i november. Programmet ledes av Solveig Kloppen, Carsten Skjelbreid og Øyvind Mund. I programserien skal  de bidra til at noen utvalgte får oppfylt sin ønskedrøm. Mestergruppen med Mesterhus, Byggeriet og Systemhus gir sitt bidrag til å oppfylle små og store ønskedrømmer på TV-skjermen denne høsten og vinteren.
– Mestergruppens virksomhet går i stor grad ut på å oppfylle folks hus- og hyttedrømmer. Derfor er vi med på Ønskedrømmen, og derfor lanserer vi denne hyttekonkurransen. For oss er dette elementer av en større helhet, der alle ledd i byggekjeden kommer sammen for å gjøre drømmer virkelige, sier adm.dir i Mestergruppen Morten Bjerke.

Mestergruppen eier Mesterhus, Systemhus, Byggeriet, Stjernehytten og Sirdalshytta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *