Årets Nordbohusbedrift!

”Årets medlemsbedrift fremstår som en fremadstormende og effektiv bedrift. Bedriften har virkelig fått unnavind i seilene og lykkes med både eneboliger og leiligheter.” Dette sa juryen om Nordbohus HLV på Gran i Hadeland.

Det årlige ”Nordbohus Storting” ble avholdt på Rica Seilet Hotell i Molde i mars, og der ble Nordbohus HLV tildelt den ærefulle prisen.
Juryen sier videre at bedriften i eneboligmarkedet har vært eksponenter for nye måter å tenke salg på, og lagt vekt på å gi kundene totalpris på helt innflytningsklart hus. I leilighetsmarkedet får de skryt for å ha vært svært dyktige både med tomteerverv og utvikling.
Det nevnes også i jurybegrunnelsen at Nordbohus HLV i 2006 hadde en resultatmargin på 16,9 %, og en omsetning på 41,2 millioner kroner.

– Det var utrolig gledelig å få denne prisen i år. Vi har virkelig stått på som et lag for å lykkes i et konkurranseutsatt marked, og det gleder oss å få en slik utmerkelse og anerkjennelse sier Iver Ulven, daglig leder i Nordbohus HLV i en pressemelding.
– Nordbohus HLV feirer 10-års jubileum i år, og denne utmerkelsen var en skikkelig fin gave å ta med seg inn i det nye tiåret, sier Gunnar Schulz, styreleder i vinnerbedriften.

Nordbohus HLV ble opprettet i 1997, og i 2006 ble det solgt 54 boenheter, mens 51 ble igangsatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *