Et godt hytteliv

Denne helga arrangeres messa Hytteliv for 12. gang. Det skjer på Hellerudsletta nord for Oslo og i en svært positiv situasjon for alle som har med hyttebygging å gjøre. Nordmenns hyttevaner krever mer plass og høyere komfort.

Ett firma som opplever det, er Femund Bygg i Engerdal i Hedmark. Firmaet bygger hytter i Trysildistriktet og erfarer at hyttekatalogen deres ikke har store nok hytter å tilby kundene. Folk ønsker seg hytter med boareal på omkring 200 kvadratmeter, sier lederen i firmaet, Roald Andersen.

Nordmenn tilbringer mer tid på hytta enn noensinne, forteller messearrangørene i en pressemelding.
Derfor har vi et økende krav til komfort og kvalitet, både innenfor og utenfor hytteveggene. Vi er prisbevisste, men betaler mer enn gjerne for kvalitet, komfort og særegenhet. 2004 var et toppår for hytteomsetning og hyttebygging, og prognosene viser det samme for 2005. Dette er de klare trendanalysen fra årets utstillere. heter det i pressemeldingen.

Hytteliv-messa arrangeres i samarbeid med Idébladet Hytteliv. Over 200 utstillere presenterer seg for hytteeiere og -kjøpere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *