Lærer opp tømrerne selv

OPPDAL: Opplæring av egne ansatte har vært svært viktig for Hagenbygg AS helt siden de ble etablert i 1998.

Få full tilgang i 3 uker for kun 19,-

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og innlogget.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,- deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd.

Allerede abonnent?

En kommentar til “Lærer opp tømrerne selv

  1. Bransjen må selv se sitt ansvar, og i fellesskap diskutere hva og hvordan kan en løse fagets problem, der flere «aktører» er på «banen» for å «mele» sin egen kake. Ny teknologi gjør det enklere å «spise» av andre fag grupper – slik at grensen mellom ulike fag grupper viskes ut. Bransjen har gjennom flere år tider nu bygget opp og tatt ansvar for ny utdannelser av ungdom – da gjelder det også å ikke la seg lede ut av lettvinte løsninger, ved å la bemanning bransjen få dominans med sine lettvinte tilbud, da er det stor fare på ferde. En hver mester må her se sitt ansvar, det får de ved å stå samlet innen sitt laug og forbund, der alle mestere blir fortalt hva ansvar er HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *