Enklere for håndverkeren med app

For å gjøre hverdagen til håndverkeren enklere har Byggmakker fått utviklet et mobilt og webbasert dokumentasjonssystem for alle typer håndverkere og entreprenører. Slik blir hverdagen mer effektiv.

– Nå kan de enkelt føre timer, registrere vareforbruk, ha oversikt over verktøy, behandle skjemaer, sende inn bilder på prosjekter og reklamasjon og mye mer, sier Line M. Rygh, utviklingssjef i Byggmakker Norge.

 

Fordelene med SmartDok

SmartDok for Byggmakker gir større oversikt, mindre papirarbeid, bedre faktureringsgrad og raskere fakturering. I tillegg kan proffene spare vedlikeholdskostnader og få bedre dokumentasjon/internkontroll. Systemet krever heller ingen serverdrift (installasjon, backup, oppdatering) da SmartDok for Byggmakker er en webbasert løsning.

– Med SmartDok for Byggmakker på mobilen kan håndverkeren registrere all informasjon på et prosjekt fortløpende – der det skjer og når det skjer. På den måten kan bedriften og håndverkeren alltid være à jour. Det hindrer at viktig informasjon går i glemmeboken, sier Rygh.

 

Egen reklamasjonsløsning

SmartDok for Byggmakker har en tilleggsmodul der brukeren kan registrere en reklamasjon direkte med mobilen, ta bilder, legge inn tekst og sende det direkte til sin kontakt i Byggmakker via appen.

– Dette kommer da som et oversiktlig PDF dokument i e-posten. Vi ser allerede nå på andre muligheter for å utvide vår modell med egne løsninger, sier Rygh.

 

Velprøvd løsning

Byggmakker har i samarbeid med selskapet Ascella utviklet et eget elektronisk dokumentasjonssystem tilpasset Byggmakker.

– Ascella lanserte i 2007 sitt system og som så langt blir benyttet av over 300 bedrifter og med over 10 500 brukere. Med bakgrunn i deres erfaring og våre behov har vi derfor utviklet et system som er spesielt tilpasset Byggmakker og våre proffkunder, sier Rygh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *