Redusert papirmølle gir mer å gjøre

– Kommunalministerens ambisjon om redusert papirmølla for den som fikser opp eget bad, vil gi Fagrådet for våtrom mer å gjøre, mener daglig leder, Lars Gulbrandsen.

Endringene som kommunalministeren gjennomfører fra 1. januar, vil forsterke utviklingen vi har sett de to-tre siste åra, der publikum blir mer bevisste på at våtromsentreprenørene har nødvendig kompetanse, sier Gulbrandsen i en pressemelding.

Han sier dette har to årsaker:

For det første fordi antallet prosjekter vil øke ettersom det blir lettere å komme i gang.
For det andre fordi det kommer til å bli flere marerittbad når folk gjør slike arbeider selv. Dette vil så få oppmerksomhet i mediene i form av skrekkhistorier som så vil føre til at folk blir enda mer opptatt av å få levert trygge bad.

– Når kundene blir mer opptatt av å få utført bad etter Byggebransjens våtromsnorm, vil det også bli flere som trenger sertifiseringskurs. Dermed vil det bli mer å gjøre for oss i Fagrådet for våtrom, argumenterer den daglige lederen.

Han legger til at dette frislippet vil bli et opplagt tema på fagkonferansen Våtromsdagene som arrangeres i slutten av april neste år.

Les også: Våtrom i strid med loven

Pressemeldingen Redusert byråkrati ved ombygging av våtrom

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *