Tre og teknikk i Gøteborg

Bransjemessen for sagbruk, snekkerbedrifter og møbelindustri, Trä & Teknik 2010, er klare til å ta i mot besøkende fra hele Norden i dagene 24. til 27. august. Stedet er Svenska Mässan i Gøteborg, og temaet er snekring, møbler og innredning.

Trä & Teknik er den mest komplette treindustrimessen i Norden. Her vises hele bredden av produkter og tjenester for alle deler av bransjen.

Seminar med kunstvinkel

I tillegg til alle produkter og tjenester som presenteres på messa, er det også lagt opp til flere seminarer daglig, om blant annet gjenbruk av materialer, nye treprodukter og treindustrien som framtidig arbeidsplass. Debatter blir det også, blant annet om hvordan man går fra snakk til handling.

Dessuten kommer kunstneren Lars Vilks innom, mannen med rondelhunden som forestilte profeten Muhammed. «Vad händer när alla konstruktionsregler sätts ur spel» er utgangspunktet for hans innlegg.

Wood Fusion

På Wood Fusion treffer industiens representanter den kreative verden. Unge, innovative designere kan oppdage nye materialer og bearbeidingsmetoder som kan realisere nye ideen. På en spesialbygd scene skal det skje en fusjon mellom designere, arkitekter og bedriftsledere, mellom ideer, materialer og industrien. Forvent det uventede!

Her kan du lese mer om Trä & Teknik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *