Byggenæringen inn i klimakampen

En undersøkelse i regi av Byggenæringens Landsforening (BNL) viser stor vilje til å delta i kampen mot klimaendringene.

Hele 85 prosent av medlemsbedriftene i BNL ser muligheter for å gjøre mer for å bedre miljø og klima i det daglige arbeidet. Problemet er at mange mener de ikke vet nok, hele 70 prosent av bedriftene føler at de trenger å heve kunnskapsnivået innen miljø og klima.
– Klimautfordringene vi står overfor krever at vi tenker nytt: At vi bygger for å redusere klimabelastningene og at vi bygger på en måte som tåler klimaendringene, heter det i en pressemelding fra BNL om undersøkelsen.
Ettersom byggenæringen er Norges største distriktsnæring med over 300 000 ansatte, er det klart at en klimasatsing fra en samlet bransje vil ha betydelig effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *