Hjelp et barn – vinn en leder

Vinner gjør du uansett hvis du kjøper lodd i Ledersjansen, et lotteri der din bedrift kan vinne et inspirerende besøk av en leder som for eksempel Nils Arne Eggen og samtidig støtte arbeidet for barn berørt av hiv og aids. Opplæringskontorene i Troms oppfordrer næringslivet til å kjøpe lodd.

Hvert lodd koster 1.000 kroner, og for det kan du få besøk av enten Bjørn Kjos, Marit Arnstad, Bjørn Dæhli, Marit Breivik, Bjørn Rune Gjelsten eller en annen leder etter ditt valg. Se hele premielista på sammenforbarn.no. Trekningen finner sted søndag 21. oktober i den store TV-aksjonen som sendes direkte på NRK hele kvelden.

Fylkeskampen
Nettverket for opplæringskontor i Tromsø (Karri) har gått sammen om å kjøpe et lodd og oppfordrer bedrifter til å følge deres eksempel.
– Årets viktigste lotteri, påstår Herbjørn Gerhardsen i Karri, og understreker at hvert lodd gjør en forskjell. – Næringslivet kan bidra til at Troms fylke hevder seg litt sterkere i årets humanitære ”Fylkeskamp” mellom fylkene i Norge, utfordrer Gerhardsen, en oppfordring som næringslivet i alle fylker sikkert merker seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *