Norgeshus har fått en eier

Brødrene Dag Runar (foto) og Benn Asgeir Båtvik har sammen med sin søster Kjellrun Haagensli overtatt alle aksjene til hovedkontoret for Norgeshus – Idecon AS. Idecon AS sitter med eierskap til varemerke og konseptet Norgeshus.

Det var deres far Dagfinn Båtvik sammen med noen byggmestere som i 1988 startet Idecon AS. Den gang ble det startet som et tegnekontor for 11 byggmestere. Firmaet har nå utviklet seg til å bli landets fjerde største kjede for boligbyggere. Kjeden med 96 forhandlere omsatte i 2006 for ca 1,9 milliard, bygde 1074 boliger, 231 hytter og 341 garasjer.

– Det har vært en stor utvikling i kjeden de siste årene, og med flinke forhandlere har vi kommet dit vi er i dag, sier daglig leder Dag Runar Båtvik i en pressemelding. – Våre forhandlere har gjennom alle år bidratt til at Norgeshus fremstår som ett positivt varemerke for bolig og hyttebygging.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *