Romerike fortsetter å vokse

I alle fall i antall boliger. Kommunene i Romerike forventer 2.400 nye boliger i 2007, og veksten holdes dermed i hevd også i år. Skedsmo kommune legger til grunn en årligbefolkningsvekst på mellom 700 og 800 mennesker.

Skedsmo, Lørenskog og Ullensaker forventer mest bygging, med henholdsvis 300 til 400 nye boliger i Skedsmo, rundt 200 i Lørenskog og anslagsvis 350 til 400 i Ullensaker.

– Det meste av boligbyggingen i Lørenskog skjer nå konsentrert i form av blokker. Det er ikke noe som tyder på store endringer i 2007, men det er noen små tegn i markedet som viser at markedet for små leiligheter i kommunen begynner å bli mettet, sier Tore Rønsberg, fagsjef for byggesakskontoret, til Romerikes Blad

Småkommunene Sørum og Gjerdrum forventer imidlertid den største relative veksten, med en økning fra 181 til rundt 230, og 40 til cirka 100. Representantene fra bygningskontorene i kommunene presiserer likevel at tallene representerer forventet utvikling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *