Norsk byggmester bygger i Polen

Mens polske håndverkere og byggefirmaer drar i hopetall til Norge, har byggmester Asbjørn Westre og daglig leder Kaj B. Westre i Westregruppen i Ålesund, vendt nesa mot Polen. De oppdaget feriestedet Mielno på Østersjøkysten da de besøkte landet i forbindelse med polsk elementproduksjon til et byggeprosjekt i Norge, og nå vil de bygge 12 fritidsboliger på stedet – i første omgang.

Mielno er et etablert feriested med spa og annet for helseferie, hoteller, restauranter og butikker 2,5 timer fra Gdansk og 3,5 timer fra Berlin. Nærmeste fergeforbindelse til Sverige ligger 2 timer unna.
På 1.600 kvadratmeter tomt bare 300 meter fra den vakre stranda i Mielno , oppføres de 12 fritidsboligene. Byggingen starter nå, med norsk prosjektleder, og ferdigstilles i løpet av året. Arbeidene utføres av lokale entreprenører. Boligene vil få høy standard og prisen blir rundt 12.000 kroner kvadratmeteren. Westergruppen samarbeider med et lokalt selskap og har kjøpt hele 20.000 kvadratmeter med 165 meter strandlinje med tanke på bygging av flere fritidsboliger etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *