Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Seriøsitet på rett vei

Hvordan unngå de useriøse firmaene i byggebransjen? Det og flere andre spørsmål om hvordan man kan opptre seriøst i byggebransjen, står på dagsorden når medlemsbedriftene i Byggenæringens Landsforenings bransjeforeninger 9. februar inviteres til møte på SAS-hotellet i Oslo.

Skanska Norge AS, Fellesforbundet og Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) bidrar med sine erfaringer. Hensikten med møtet er økt kunnskap om hvordan den enkelte bedrift sikrer seriøse aktører i byggeprosjektene.
BNL-direktør Sverre Larssen innleder før Per Jørgensen i Skanska forteller om erfaringene med Seriøsitetsprosjektet så langt. Sekretær Kjell Skjervø i Fellesforbundet har inngående kjennskap til den useriøse delen av bransjen, og vil dele sin kunnskap.
Kirsti Stokland i EBA og Lars Graham og Per Jørgensen i Skanska vil redegjøre for regelverket rundt kjøp av underentrepriser og innleie fra norske og utenlandske aktører. Stokland vil også snakke om kvalifiseringsordninger for underentreprenører. Møtet åpner også for debatt med salen.

Møtet innledes med lunsj kl 11.30 og avsluttes med middag kl. 18.00.
Påmelding: epost eller telefon 23087541, innen 2. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *